resimkoy

سوال و پاسخ های احتمالی ثبتنام لاتاری گرین کارت آمریکا

۴ آذر ۱۳۹۶

سوالی در مورد پر کـــردن فرم گرین کارت آمریکا دارید؟هنگام پر کـــردن فرم ویزای گرین کارت یا همان لاتاری اشتباه کـــرده اید؟به دنبال پاسخ در مورد فرم Electronic Diversity Visa Lottery هستید؟این رویداد را بخوانید

مجله اینترنتی resimkoy ؛ هر سال دولت آمریکا از میان آقام تعداد کشور جهان، مهاجرت ۵۰ هزار نفر را از طریق اعطای گرین کارت با لاتاری یا همان بخت آزمایی می پذیرد.سهم ایران از این ۵۰ هزار نفر نزدیک ۳۵۰۰ نفر در سال هست. به تازگی ثبت نام لاتاری گرین کارت ۲۰۱۹ آغاز انجام گرفته(به صورت حتم روز ۳۰ آبان ۹۶ به پایان رسید) و عده زیادی از هموطنان برای ثبت نام در لاتاری امسال شرکت کـــرده اند. همین امر باعث ایجاد سوالات زیاد زیادی در بین مخاطبان ایرانی انجام گرفته که در این رویداد سعی داریم به افزایش این سوالات پاسخ دهیم.

ویزای گوناگونی یا گرین کارت لاتاری یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی آمریکا هست. از سال ۱۹۹۰ و به دستور کنگره آمریکا، هر سال وزارت امور خارجه آمریکا مطابق بخش ۲۰۳(سی) از قانون مهاجرت و ملیت (Immigration and Nationality Act) آمریکا، به صورت قرعه‌کشی (موسوم به لاتاری) تعدادی افراد را برای دریافت این نوع ویزا انتخاب می‌کند که نهایتاً منجر به دریافت کارت اقامت دائم آمریکا (معروف به گرین کارت) می‌شود.

سوال و پاسخ های احتمالی ثبتنام لاتاری گرین کارت آمریکا

برای ثبت نام در لاتاری Electronic Diversity Visa Lottery، تنها باید در سایت حتمی دولت آمریکا ثبت
نام کـــرد(نشانی: www.dvlottery.state.gov ) و اردیبهشت سال بعد نتایج آن اعلام می شود. کسانی که اسم شان در
قرعه کشی در آمده، با داشتن مدارک لازم به سفارت آمریکا در یکی از کشورهای
تعیین انجام گرفته مراجعه می کنند و بعد از انجام امور حقوقی، ضمن دریافت گرین
کارت، می توانند برای خانومدگی به آمریکا مهاجرت کنند.

دلیل لاتاری گرین کارت

برای مهاجرت و خانومدگی در آمریکا راههای زیادی وجود دارد. از
جمله ویزای مهاجرتی، ازدواج با یک سیتیخانوم آمریکا، سرمایه گذاری و یا کسب
پناهندگی آمریکا. اما هر کدام از این راهها دشواری ها خاص خودش را دارد. شاید
یکی از راه های آسوده شرکت در لاتاری گرین کارت آمریکا باانجام گرفت.

براساس قوانین آمریکا، هر سال وزارت امورخارجه این کشور
پلن ویزای گونه‌گونی را اجرا می کند. براساس این پلن هر سال ۵۰ هزار
ویزای اقامت دائم برای افراد کشورهایی که میزان مهاجرت کاهشی به آمریکا
دارند، فراهم می شود.

لاتاری گرین کارت بین کسانی که قصد آمدن به آمریکا را دارند،
زیاد محبوب هست چون عملا برای موفقیت در آن هزینه ای لازم نیست و فرد تنها
اگر خوش شانس باانجام گرفت و هشدارات خودش را درست وارد کند، می تواند امیدوار
باانجام گرفت در صورت پذیرفته انجام گرفتن، با ارایه مدارکی که اعلام کـــرده، به آمریکا
بیاید. از سوی دیگر به نسبت مثلا ویزای مهاجرتی که معمولا طولانی هست،
کسانی که در از طریق لاتاری گرین کارت به آمریکا می آیند، عملا ظرف حدود دو
سال بعد ثبت نام، به آمریکا می رسند.

شرط شرکت در لاتاری گرین کارت

محدودیت سنی ندارد.کودکان در فایل پدر و مادر آورده می شوند

افراد باید حداقل مدرک تحصیلی دیپلم داشته باشند

کسانی که دیپلم ندارند، اگر در پنج سال اخیر، دو سال سابقه کار داشته باشند می توانند شرکت کنند

افراد متاهل می توانند بصورت خانوادگی یا هرکدام جدا (به صورت حتم
با ذکر همسر در فایل خود) تقاضا کنند. توجه کنید که فرخانومدان زیر ۲۱ سال و
ازدواج نکـــرده هم شرکت داده می شوند.

افراد مجرد بین ۱۷ تا ۲۱ سال که دیپلم دارند می توانند مستقل و
با خانواده تقاضا بدهند (سه شانس خواهند داشت: فایل خودشان، فایل پدر و
مادرشان)

اگر به عنوان ایرانی ثبت نام می کنید حتما باید متولد ایران باشید

لاتاری گرین کارت us green card lottory

سوال و پاسخ های احتمالی ثبتنام لاتاری گرین کارت آمریکا

کجا ثبت نام کنیم؟

سایت حتمی لاتاری www.dvlottery.state.gov تنها مرجع حتمی ثبت نام هست. ثبت نام در این سایت رایگان هست.

آماندا دیکسون از کارشناسان وزارت امورخارجه آمریکا روز سه
شنبه نخست نوامبر برابر با ۱۱ آبان ماه حیاتیان پلن روی خط بود و پاسخ
تعدادی از سوالات بینندگان را داد:

سئوال: برای پر کـــردن فرم لاتاری به کجا باید مراجعه کـــرد؟

پاسخ: تنها وب سایتی که توسط وزارت خارجه هستفاده میشود و هشدارات درست در آن قرار دارد وب سایت : www.dvlottery.state.gov هست.

سئوال: آیا برای شرکت در قرعه کشی باید هزینه ای پرداخت شود؟

پاسخ: خیر. ثبت نام در این وب سایت تکمیلا رایگان هست. فقط
زمانی باید هزینه پرداخت کنید که شما برنده قرعه کشی شوید و به کنسولگری
بروید که در آنجا به شما نقل کرد می شود.

سئوال: برای ثبت نام چه مدرک تحصیلی مورد نیاز هست؟

پاسخ: حداقل مدرک برای ثبت نام در قرعه کشی دیپلم هست یا حداقل ۲ سال سابقه کار در یک حرفه.

سئوال: ظرفیت پذیرش ایرانیان در لاتاری چقدر هست؟

پاسخ:بستگی به تعداد متقاضیان هر کشور دارد ولی نمیتواند
افزایش از ۷ درصد برای هر کشور باانجام گرفت و افزایش از ۳۵۰۰ ویزا برای هیچ کشوری
صادر نمیشود.

سئوال: آیا محدودیت سنی برای متقاضیان شرکت در قرعه کشی وجود دارد؟

پاسخ:هیچ شرط سنی وجود ندارد و اگر متاهل هستید باید نام همسر و فرخانومدانتان را در فرم بگنجانید.

سئوال: اگر در پر کـــردن فرم ثبت نام اشتباهی صورت بگیرد آیا امکان تصحیح آن وجود دارد؟

پاسخ: تا زمانی که تکمیلا فرم را ارسال نهایی نکـــرده باشید در
هر لحظه این امکان رو دارید که به عقب برگردید و تصحیح کنید یا حتی فرم را
ببندید و از ابتدا شروع به پر کـــردن کنید ولی بعد از ارسال نهایی به هیچ
عنوان امکان تصحیح وجود ندارد. اگر اشتباهی شده شما میتواند بعد از
اعلام نتایج اگر برنده انجام گرفتید با KCC / هشدارات مرکز کنسولی کنتاکی، تماس
بگیرید و درخوهست کنید که برایتان درست کنند.

سئوال: آیا منطقهوندان افغان هم امکان ثبت نام دارند؟

پاسخ:بله. آنها هم میتوانند و هیچ تفاوتی نمیکند.

سئوال: اگر تعداد سال پیش که شرایط ثبت نام را دقیق
نمیدانستید زیاد از تعداد بار ثبت نام کـــردید و برای هر کدام کد رهگیری جدا
گانه دریافت کـــردید و الان مجدد اقدام کـــرده اید، آیا این احتمال وجود دارد
که کلا شخصی رو برای سالهای بعد هم تو لیست سیاه قرار بدن؟ و آیا ابداً
لیست سیاهی وجود دارد؟

پاسخ: خیر. هیچ لیست سیاهی وجود ندارد و همه چیز از نو شروع
میشود. ما میدانیم که به دلیل بی هشداری ممکن هست که دوستانی به اشتباه تعداد
با در سالهای گذشته ثبت نام کـــرده باشند. بنابراین سالهای گذشته هیچ تاثیری
در امسال ندارد.

سئوال: آیا کسانی که پناهنده سازمان ملل (UNITED NATION) یا UN هستند میتوانند برای گرین کارت ثبت نام کنند؟

پاسخ: بله. حتی اگر پناهنده هم هستید میتوانید ثبت نام کنید.

سئوال: اگر پناهنده هستید چه کشوری را باید در فرم ثبت نام انتخاب کنید؟

پاسخ: شما باید نام کشوری که در آن به دنیا آمدید را انتخاب
کنید . مثلا اگر متولد ایران هستید و در کشوری خانومدگی میکنید یا پناهنده
هستید که واجد شرایط ثبت نام نیست کماکان نام کشور را همان ایران انتخاب
کنید.

سئوال: اگر کسی نقص عضو داشته باانجام گرفت میتواند در قرعه کشی شرکت کند؟

پاسخ: هیچ محدودیتی وجود ندارد. فقط باید بتوانید ثابت بکنید
که از نظر مالی واجد شرایط هستید یعنی در صورت قبولی و آمدن به آمریکا متکی
به کمکهای دولتی نیستید.

سئوال: اگر شما اقامت دائم کشور دیگری را دارید میتوانید در قرعه کشی شرکت کنید؟

پاسخ: بله میتوانید ولی همانطور که اشاره انجام گرفت باید نام کشور را
کشور زادگاه انتخاب کنند. چون برای مثال اگر شما در بریتانیا هستید، واجد
شرایط نیستید ولی اگر زادگاه شما ایران هست میتوانید نام کشور را ایران
انتخاب کنید، فرم را تکمیل کنید و در قرعه کشی شرکت کنید .حتی اگر زادگاه
تان هم واجد شرایط نیست شما میتوانید از زادگاه همسر تان هم هستفاده کنید .

سئوال: اگر از روشهای دیگری برای دریافت ویزا اقدام کـــرده اید و در حال حاضر منتظر پاسخ هستید آیا میتوانید در قرعه کشی هم شرکت کنید؟

پاسخ: بله. اگر از هر طریق دیگری درخوهست ویزا کـــرده باشید همچنان میتوانید در قرعه کشی هم ثبت نام کنید.

سئوال: آیا میتوان با تصویر روتوش انجام گرفته ثبت نام کـــرد؟

پاسخ: خیر. به هیچ عنوان تصویری که دستکاری انجام گرفته باانجام گرفت را نمیتوانید ارائه دهید.

سئوال: شرایط تصویری که ارایه میکنید چیست؟

پاسخ: به هیچ عنوان پوشیده نباانجام گرفت. تکمیلا پایان اجزای صورت پیدا
باانجام گرفت. روتوش نانجام گرفته باانجام گرفت. حجاب هیچ اشکالی ندارد. یکی از قوانین جدید این
هست که تصویر بدون عینک باانجام گرفت. دیگر اینکه نمیتواند همان تصویر سال گذشته باانجام گرفت و
حتما باید حد اکثر تا ۶ ماه گذشته باانجام گرفت. در غیر این صورت فرم رد میشود.

سئوال: اگر از قبل گرین کارت داشته اید و باطل انجام گرفته هست آیا میتوانید در قرعه کشی شرکت کنید؟

پاسخ: بله. اگر از قبل مقیم قانونی آمریکا بوده اید، هنوز هم میتوانید از این طریق اقدام کنید.

سئوال: آیا کسی میتواند برای همسر و فرخانومدان و همسر برای او و فرخانومدان فرم را پر کند؟ یعنی دو شانس در قرعه کشی.

پاسخ: بله. اگر هر دو نفر واجد شرایط باشند میتوانند این کار را انجام دهند و دو شانس در قرعه کشی داشته باشند.

سئوال: اگر کسی حتی یک دلار پس انداز نداشته باانجام گرفت آیا میتواند با دریافت گرین کارت به آمریکا برود. آیا نیاز به پشتوانه مالی هست ؟

پاسخ: شما حداقل به یک منبع مالی برای رفتن به مصاحبه و انجام
کارهای پزشکی دارید. شما برای ثبت نام هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید، اما
در هنگام مصاحبه باید ۳۳۰ دلار پرداخت کنید. اگر هیچ پولی ندارید شما رو از
قرعه کشی حذف نخواهد کـــرد اما باید به گونه ای نشان دهید که تایمی وارد
آمریکا میشوید میتوانید روی پای خودتون بایستید.

سئوال: آیا ثبت نام در قرعه کشی تاثیری در ندادن یا دادن ویزای گردشگری دارد؟

پاسخ: خیر تاثیری ندارد. ولی اگر برای مصاحبه برا ویزای گردشگری رفتید واقعیت را بگویید که در قرعه کشی شرکت کـــرده اید.

سئوال: اگر برای مثال تعداد خواهر و برادر ثبت نام کـــرده
باشند و یکی دو نفر از آنها قبول شوند میتوانند ۲ نفر دیگر از خواهر یا
برادران را جایگزین کنند؟

پاسخ: خیر. تنها فردی میتواند درخوهست ورود بدهد که قبول شود و
هیچ شرایط جایگزینی وجود ندارد. در این مکان خواهر و برادر به عنوان درجه یک
حساب نمیشوند. درجه یک ها پدر ، مادر و فرخانومدانشان هستند.

سئوال: اگر الان مجرد هستید و تا زمان قرعه کشی ازدواج کنید آیا مشکلی به وجود خواهد آمد؟

پاسخ: خیر. میدانیم که متداوم و هر لحظه ممکنه که شرایط خانومدگی و
شرایط خانوادگی تغییر کند مثلا ازدواج کنید یا بچه دار شوید که در صورت
قبولی شما میشود نام آنها را اضافه کـــرد.

سئوال: اگر شما با یکی از فرخانومدانتان هرکدام جداگانه
ثبت نام کنید آیا هر یک جداگانه شرایط آن را دارند که دیگری را به همراه
خود ببرند؟

پاسخ: اگر مادر یا پدر باشند میتوانند فرخانومدان زیر ۲۱ سال خود
را همراه داشته باشند ولی اگر فرخانومد برنده شود نمیتواند پدر یا مادر را
همراه خود داشته باانجام گرفت.

سئوال: آیا اگر فرخانومدی در خانواده تنها میخواهد ثبت نام کند هم شرط سنی وجود ندارد؟

پاسخ: در این صورت حد اقل باید ۱۸ساله و دارای مدرک دیپلم باانجام گرفت.

سئوال: آیا تعداد سالهای شرکت در قرعه کشی برای شما
نخستویتی قائل میشود؟ برای مثال اگر شما ۱۰ سال هست که شرکت میکنید و دیگری
سال نخستش هست بین شما فرقی وجود دارد؟

پاسخ: خیر. هر سال این قرعه کشی به صورت جداگانه و از ابتدا انجام میشود و ابداً حیاتی نیست که تعداد بار تا به حال شرکت کـــرده اید.

سئوال: اگر کسی مدرک لیسانس یا دکترا دارد نسبت به کسی که دیپلم دارد شانس افزایشی دارد؟

پاسخ: خیر. همه در قرعه کشی شانس برابری دارند.

سئوال: اگر با شما تماس گرفته انجام گرفت و شما کد رهگیری نداشتید چه باید بکنید؟

پاسخ: باید با KCC تماس بگیرید و آدرس ایمیل تان را به آنها
بدهید و آنها از طریق تاریخ تولدتان میتوانند به شما کمک کنند که شما کد
رهگیریتان را پیدا کنید.

سئوال: اگر همسرتان باردار باانجام گرفت چه کنیم؟

پاسخ: حتما باید باردار بودن را در فرم ذکر کنید.

سئوال: اگر بچه کوچکی مثلا ۲یا ۳ماهه داریم ، چگونه باید از او تصویر بگیریم؟

پاسخ: چون از الزامات داشتن تصویر پایان اعضای خانواده هست بنابر
این توصیه ما این هست که یک پارچه سبز روی زمین پهن کنید ، فرخانومدتان را
روی آن بخوابانید و از او تصویر بگیرید. زیاد حیاتی هست که تصویر پایان اعضای
خانواده ارسال شود و حتما پایانی تصویرها باید به صورت انفرادی باانجام گرفت.

سئوال: اگر کسی تعداد سال گذشته برنده انجام گرفته باانجام گرفت و
پرونده اش در سفارت رد انجام گرفته باانجام گرفت آیا این دلیل بر آن هست که این دفعه هم رد
خواهد انجام گرفت و آیا در قرعه کشی اینبار تاثیری دارد؟

پاسخ: این بستگی به دلیل رد انجام گرفتن پرونده دارد. شما میتوانید
مجدد شرکت کنید و ممکن هست که در آن زمان شما واجد شرایط نبوده باشید و
الان باشید. پس این تاثیری در قرعه کشی جدید نخواهد داشت.

سئوال: اگر الان در حال گرفتن مدرک فوق لیسانس هستید و هنوز دریافت نکـــردید باید مدرک را لیسانس بخانومید یا فوق لیسانس؟

پاسخ: باید لیسانس بخانومید. یعنی باید آخرین مدرک تحصیلی که در دست دارید را وارد کنید نه مدرکی که در حال گرفتن آن هستید.

سئوال: زمان اعلام نتایج کی هست؟

پاسخ: اوایل ماه می(اردیبهشت ماه) هر سال با در اختیار داشتن کد رهگیری ارسال انجام گرفته به ایمیلتان به صورت آنلاین میتوانید چک کنید.

سئوال: حیاتیترین پیام شما به متقاضیان قرعه کشی گرین کارت چیست؟

پاسخ: حیاتیترین چیزهایی که آقام باید به خاطر داشته باشند این
هست که دستور العمل ها را با دقت انجام بدهند. اشتباه های خیلی رایج این
بوده که برخی یادشان رفته یکی از فرخانومدانشون را اسمش را ببرن، یا همسرشون
را اضافه کنن. فراموش نکنید که یک قانون جدید امسال وجود داره که تصویرتون
جدید باشه و تصویر سال گذشته نباشه و اگر قبول انجام گرفتید در مصاحبه خیلی رورهست
باشید و همه واقعیت را بگوئید و همه مدارک را برای شروع روند در دست داشته
باشید.